quad-dm bipolar iyonizer

Garanti Süresi
24 Ay
Fiyat
180,00 USD + KDV
Havale
6.272,32 ₺ (%10,00 havale indirimi)
*743,21 ₺ den başlayan taksitlerle!!

Guardian Air Quad-DM Bipolar İyonizer

 

QUAD-DM bi-polar hava iyonizerleri, her türlü ticari işletmeler ve evler için havalandırma sistemine uygulanan çift kutuplu iyon jeneratörüdür. 

Bu sistem birbirinden bağımsız 4 iyon ucu ihtiva eder, ürettiği çift kutuplu iyonlar ile ev veya ofisinizdeki havayı orman havasına çevirir.

QUAD-DM iyonizer, soluduğunuzda sizi rahtsız eden havadaki mikro partikülleri, dumanı, havadan temizler, uygun fiyatı, bakım gerektirmeyen özelliği ile hava temizleme sistemlerinde iyi bir alternatiftir.

QUAD-DM iyonizer direk olarak havalandırma kanalına veya kanallı klima cihazınızın kanallarının içine veya fan hücresine montaj edilebilir, mıknatıslı ayaklar sayesinde dakikalar içinde montajı yapılabilir. iyonizer cihazı 24V AC ile çalışmaktadır, 24V transformatör cihaz ile birlikte verilmez, ayrıca satın almanız gerekmektedir. Amerikan malı GOODMAN, RHEEM, YORK, CARRIER gibi kanallı veya paket klima cihazınız varsa, bu cihazların kontrol sistemi 24 AC olduğundan ayrıca bir trafo almanız gerekmez, direk olarak 24V terminal ucuna bağlamanız yeterlidir.

QUAD-DM iyonizer 4500 m3/h havaya kadar etkili olarak kullanılabilir.

 

QUAD-DM diğer Guardian Air ürünleri gibi RGF firması tarafından ABD'de üretilmekte ve firmamız tarafından İthal edilmektedir. Firmamız RGF'nin Türkiye Tek Temsilcisidir.

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
quad-dm bipolar iyonizer guardian air quad-dm iyon jeneratörünü, güvenli alışverişin adresi fanmarketi.com da CLMNPRZ3
quad-dm bipolar iyonizer

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.